Gelecek Partisi Alanya İlçe Başkanı Mevlüt Çakan Görevinden İstifa Etti

Çakan, yaptığı açıklamada Sn. Ahmet Davutoğlu ile 20 yıl önce bir kitap vesilesiyle tanıştığını ve geçen 4 yıl içerisinde siyasette birlikte yol aldıklarını ifade etti. Sn. Davutoğlu ile birlikte çalışmanın kendisi için büyük bir onur ve gurur kaynağı olduğunu dile getirdi.

Görev süresi boyunca yönetim kurulu üyeleri, başkan yardımcıları, gençlik ve kadın kollarıyla birlikte çalışmaktan dolayı memnuniyetini belirten Çakan, başarısını ve çalışmalarını destekleyen tüm arkadaşlarına teşekkür etti. Siyasetin getirdiği en büyük kazancın, abi, abla, kardeş ve arkadaş kazanmak olduğunu vurguladı.

Çakan, ayrıca mahalle başkanlarına, üye ve gönüllülere, Genel Merkez Yöneticilerine ve milletvekillerine de teşekkürlerini iletti.

"Partimi temsil ederken kimseyi kırmamaya, samimi olmaya, saygıda kusur etmemeye çalıştım. Ancak nihayetinde insanız. İstemeden kırdığım, üzdüğüm birisi var ise hakkını helal etsin. Benden yana hakkım helaldir." diyen Çakan, istifa kararının kişisel bir tercih olduğunu ve kaderine iman ettiğini belirtti. Bu kararının hem şahsı hem de Gelecek Partisi için hayırlara vesile olmasını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<