Güzellik Salonu İşletmecileri ile kahvaltıda bir araya geldiler

     Şahin yaptığı açıklmada "Esnaf ve Sanatlarlar Odası Başkanımız Nuri Demir ile birlikte Alanya’mızdaki Güzellik Salonu İşletmecileri ile kahvaltıda bir araya geldik. Sektörün sorunları, çözüm önerileri ve talepleri konularında işletmeci arkadaşlardan bilgi aldık; Sağlık turizmi konularında yaptığımız ulusal ve uluslararası çalışmaları da anlattık.Oldukça verimli geçen toplantıda not aldığımız taleplerin takipçisi olacağız, halkımızın görüş ve önerilere göre de yol haritamızı belirlemeye devam edeceğiz. Birlikte yapacağımız çok şey var." ifadelerini kullandı.

     Demir’de “Güzellik salonu Esnaflarımızın sorunları konulu toplantımızı Divalanya'da yaptık. Bizleri yalnız bırakmayan sayın ALTSO başkanımız Mehmet Şahin ve bakkallar Odası başkanımız Sayın Velittin Yenialp' e teşekkür ederim. Esnaflarımızın sorunlarını, taleplerini aldık. Sorunların Çözümü konusunda ALTSO ile Güçbirliği yaparak Esnaflarımızın sorunlarını çözme konusunda birlikte hareket etme konusunda karar aldık. Destek veren ALTSO başkanım. Sayın Mehmet Şahin'e teşekkür ederim. Değerli Esnaflarımıza da ayrı ayrı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<