Hafızlık Öğrencileri Sabah Namazında Buluşuyor

Program kapsamında sabah namazından önce Kur’an-ı Kerim tilaveti yapılıyor, cemaatle sabah namazı kılınıyor, salavat ve tesbihatlar getiriliyor, dualar ediliyor. Ardından ise hep birlikte kahvaltı yapılıyor.

Sabah namazı buluşmaları hakkında bilgi veren İbrahim Başkaptan Kur’an Kursu Yöneticisi Ahmet GÜLLÜ şu ifadelere yer verdi: “ İbrahim Başkaptan Kur’an Kursumuzda hafızlık öğrenimi gören öğrencilerimize milli ve manevi değerlerimizi kazandırmak amacıyla çeşitli faaliyetler düzenliyoruz. Bu kapsamda sabah namazı buluşmaları düzenliyoruz. İlk olarak Kuyularönü Cami’nde sabah namazı buluşması düzenledik. Ardından Cikcilli Mh. Şanlı Cami, Sahire Tüzün Cami, İmam Dayı Cami, Develi Cami ve Yengelioğlu Cami’nde de sabah namazı buluşmaları gerçekleştirdik. Buluşmalarımızın farklı Camilerde olmasına özen gösteriyoruz. Bu vesileyle öğrencilerimiz cami cemaatiyle tanışıp kaynaşma fırsatı da buluyor. Buluşmalarımızda hem cemaatimizle birlikte sabah namazını eda ediyoruz hem de hep birlikte dualar edip ardından kahvaltımızı yapıyoruz. Bu haftaki buluşmamız ise tekrar Sahire Tüzün Cami’nde düzenlenecek olup halkımızı da davet ediyorum.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<