Hafızlık Öğrencilerine Yönelik Yazar-Öğrenci Buluşması Düzenlendi

Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından gençlere milli ve manevi değerleri kazandırmak, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve sahih dini bilgi ile buluşmalarına, böylece Kur'ân ve sünnet eksenli bilgi, birikim ve ahlaki kazanımlar elde etmelerine yardımcı olmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor.

Bu kapsamda İbrahim Başkaptan Kur’an Kursu, Mahmutlar Emin Özmüftüoğlu Kur’an Kursu, Oba İzzet Azakoğlu Kur’an Kursu ve Oba Hayriye Hanım Kur’an Kursu’nda hafızlık öğrenimi gören öğrencilere yönelik Eğitimci-Yazar Sinan YAĞMUR’un katılımıyla Hayriye Hanım Kur’an Kursu konferans salonunda “Yazar-Öğrenci Buluşması” gerçekleştirildi.

İbrahim Başkaptan Kur’an Kursu Öğrencisi Hüseyin ÜNAL’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programın açılış konuşması Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN tarafından gerçekleştirildi.

Programda kitap okumanın önemine değinen ve öğrencilere motive edici konuşmalar gerçekleştiren Eğitimci-Yazar Sinan YAĞMUR öğrencilere tavsiye ve önerilerde bulundu.

Program Eğitimci-Yazar Sinan YAĞMUR’un kitaplarını imzalaması ve katılımcılara çeşitli hediyelerle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<