Kaymakam Ürkmezer Alanya Sebze ve Meyve Toptancı Hal'ini Ziyaret Etti

Kaymakam Ürkmezer , İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat eşliğinde Alanya Toptancı Hal’inde ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Hal Müdürlüğünde kahvaltı programına katılan Kaymakam Ürkmezer Hal Müdürü Halit Parlayüksel ve Hal Derneği Başkanı Adem Kaya, Avokadocular Birlik Başkanı Hilmi Sevengil’den hal işleyişi ve hal’deki ticari durumlar hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Ürkmezer daha sonra beraberindekilerle birlikte halde bulunan tüm esnafları ziyaret ederek; sebze meyve komisyoncuları ile sohbetlerde bulundu ve esnafların ticari alım, satım, sebze meyve dağıtımı ve çalışma düzenleri hakkında bilgiler aldı. Yapılan ziyarette esnaflara konuşan Kaymakam Ürkmezer ‘’Turizm kenti olarak tanınan Alanya’mız aynı zamanda bir tarım kenti. Bu anlamda Alanya’daki çiftçilerimizin ürettikleri sebze ve meyvelerin bölge içi ve bölge dışındaki yerlere dağıtım alım satım işlemleri için hal esnaflarımız önemli rol oynuyorlar. Tarım konusundaki üretimin artması Alanya’mızı ticari anlamda zenginleştiriyor ve kalkındırıyor. Bu sebeple çiftçilerimize ve hal esnafımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ederek hepinize kolaylıklar diliyorum’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<