Kaymakam Ürkmezer, Aliefendi Özel Eğitim Anaokulu İnşaatını İnceledi

Aliefendi mahallesinde devlet yatırımı olarak planlanan 12 derslikli özel eğitim anaokulu inşaatını gezen Kaymakam Ürkmezer, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ve yüklenici firmadan bilgi aldı. İnşaat alanında çevre ve katlarda detaylı incelemelerde bulundu.

Kaymakam Ürkmezer, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, "İlçemizdeki mahallelerde, öğrenci potansiyeli ve bölgesel ihtiyaçlar doğrultusunda gerekli yatırımlar devam ediyor. Aliefendi mahallemizde planlanan 12 derslikli özel eğitim anaokulu inşaatını ziyaret ederek gözlemlerimizi gerçekleştirdik. Devlet yatırımı olan okulumuz, 2024-2025 eğitim öğretim yılı Eylül ayında hizmete girecek. Ayrıca okulun kapasitesine göre özel eğitim ilkokulu öğrencilerine de kayıt imkanı sağlanabilecek. Alanya'mıza hayırlı olsun" dedi.

Kaymakam Ürkmezer'e ziyaretinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hüseyin Direk ve Demirtaş Mahalle Muhtarı Mustafa Doğrul eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<