Kaymakam Ürkmezer Din Görevlileriyle Bir Araya Geldi

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih ÜRKMEZER başkanlığında gerçekleşen toplantıya Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN, Alanya Milli Eğitim Müdürü Yusuf YILMAZ, Din Hizmetleri Şube Müdürü Kemal BECERİKLİ, Personel ve İdari Mali İşler Şube Müdürü Mehmet Fatih ARSLAN, Şef Mustafa DOĞAN, Alanya genelinde görev yapan din görevlileri, Diyanet-Sen Başkan Yardımcıları Neslibey ÖZKAN ve Ali YILDIZ katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından din görevlilerine hitap eden Kaymakam ÜRKMEZER ilçemizde din hizmetlerinin daha etkin ve verimli olması konusunda din görevlilerine tavsiye ve önerilerde bulundu. Din görevlilerinin görev yaptıkları yerlerde gerçekleştirdikleri faaliyetlerden bahseden Kaymakam ÜRKMEZER özellikle pandemi döneminde gerek vefa sosyal destek grupları ve gerekse izolasyon takip ve denetimdeki özverili gayret ve çalışmalardan dolayı din görevlilerine teşekkür etti. AHENK Projesi hakkında detaylı bilgiler de veren ÜRKMEZER tüm din görevlilerinden projeye destekte bulunmalarını istedi.

Gündem maddelerinin de görüşüldüğü toplantı iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<