Kaymakam Ürkmezer  Nebahat Şifa Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulunu Ziyaret Etti

İlk olarak Okul Müdürü Nuri Çakan’dan okulun durumu ve fiziki yapısı hakkında bilgi alan Kaymakam Ürkmezer daha sonra okulun konferans salonunda öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Konferans salonunda öğretmen ve öğrencilere hitap eden Kaymakam Ürkmezer “Değerli öğretmenler ve öğrenciler Milli Eğitim Müdürlüğümüzle beraber Alanya’daki tüm okullarımızı ziyaret etmeye çalışıyoruz. Amacımız pandemi sonrası öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, okul aile birliklerinin ve velilerimizin yanında olmak. Gittiğimiz okullarda ilimizin tamamında uygulanan Ahenk Projesi kapsamında akademik başarı, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif başarı ve değerler eğitimleri anlamında öğrencilerimize destek olmak amacıyla çeşitli faaliyetler yapıyoruz. Bugün de okulunuzu ziyaret ederek çeşitli alanlarda başarı göstermiş öğrencilerimizi ödüllendirmeye geldik. Amacımız öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi akademik ve davranışsal olarak iyiye ve güzele teşvik etmek. Eğitimin tüm paydaşları olarak öğrencilerimizin en iyi yerlere, en güzel başarılara ulaşmalarını sağlamak ve vatanımıza yararlı bireyler yetiştirmek için hep birlikte çalışacağız. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Öğrencilere yapılan konuşmanın ardından Kaymakam Ürkmezer ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz tarafından; Kuran okuma, Ezan Okuma, Hafızlık yarışmaları, En çok Ebaya katılan öğrenci, okul sınavlarında dereceye giren öğrenciler ve en çok okula gelen veliler konularında öğrenci ve velilere ödülleri verildi.

Ziyaret Kaymakam Ürkmezer ve öğrencilerin kitap okuma etkinliğinin ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<