Milliyetçi Çalışanlar Derneği Kadınlar Gününü Unutmadı

Milliyetçi Çalışanlar Derneği, her yıl farklı etkinliklerle 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarken, bu yılda karanfil ve Milliyetçi Çalışanlar Derneği Kadın ve Sağlık Komisyon Başkanlığındaki kadınların kendi hazırladıkları dilek bilekliğini dağıtarak kadınlara destek oldu.

Milliyetçi Çalışanlar Derneği Kadın ve Sağlık Komisyon Başkanı Cemile Narin Ildız koordinesinde yapılan etkinliği katılan Milliyetçi Çalışanlar Derneği Genel Başkanı Ceyhun Altay,  “İstiklal mücadelemizin Nene Hatun’u, Halide Edip Adıvar’ı, Halime Çavuş’u, kadınlarımız bizim başımızın tacıdır” dedi.

Etkinlik için Milliyetçi Çalışanlar Derneği Sağlık Komisyon Başkanı Cemile Narin Ildız’a teşekkür eden Genel Başkan Altay, “Milliyetçi Çalışanlar Derneği Kadın Kollarımızın bugüne özel hazırlamış oldukları el emeği, göz nuru Marteniçka (dilek bilekliği) için öncellikle teşekkür ediyorum. Kadınlarımızın bizler için değerlidir. Bu kapsamda bakıldığında Türkiye genelinde yapmış olduğumuz atamalarda il ve ilçe şube başkanlarımız kadınlardan da tercih etmekteyiz. Ayrıca, her şubelerimizde kadın kollarımız mevcuttur. Milliyetçi Çalışanlar Derneği Genel Merkezimizin Kadın Kolları ve Sağlık Komisyon Başkanlığı ortaklaşa 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle etkinlik hazırladılar. Etkinliğin koordinesini sağlayan Kadın ve Sağlık Komisyon Başkanımız Cemile Narin Ildız başkanıma teşekkür ediyorum.  

Altay, “Kadınlarımız, Her Daim Hayatımızda En Müstesna Yere Sahiptir”

Bizler için Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in ‘Cennet annelerin ayaklarının altındadır’ sözünün muhatabı olan kadınlarımız, her daim hayatımızda en müstesna yere sahiptir. Tarih boyunca da Türk kadını siyasi, sosyal ve kültürel hayatımızda hep başrolde yer almış, sosyo-kültürel, siyasal tarihimizin inşa ve ihyasında büyük rol üstlenmişlerdir. İstiklal mücadelemizin Nene Hatun’u, Halide Edip Adıvar’ı, Halime Çavuş’u, bizim kadınlarımızdır.

Vatanın, milletin bakası için 15 Temmuz gecesi tanklara, toplara, mermilere kendilerini siper eden bizim kadınımızdır. Terörle mücadelemizde vatanı ve milleti için en kıymetli varlıkları olan evlatlarını şehit veren bizim kadınlarımızdır.

Tarih boyunca bu milleti zaferden zafere taşıyan, bu kutlu vatan topraklarını inşa eden en önemli güç bizim kadınlarımızdır. Bu vesileyle bir kez daha şehit analarımıza, şehit eşlerine sonsuz minnet ve şükranlarımı ifade ediyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<