Ortaokul Öğrencileri Arasında Ödüllü Kompozisyon Yazma Yarışması

Yarışmaya sadece ortaokul öğrencileri katılabileceklerdir. Bir öğrenci en fazla bir eser ile katılım sağlayabilecektir. Yarışmanın son başvuru tarihi 11 Mart 2022 olarak belirlenmiştir.

Başvurular bireysel olarak, eser teslimi ve başvuru aynı anda olacak şekilde Alanya Müftülüğü’ne bizzat gerçekleştirilecektir. Yarışmacılar, başvuru ve eser teslimi esnasında öğrenci olduklarını belirten belgeyi yanlarında bulunduracaklardır.

Yarışmaya katılacak kompozisyonlar A4 (21 cm x 29,7 cm) boyutundaki düz beyaz kâğıda; yazım kurallarına uygun, okunaklı bir el yazısıyla veya bilgisayarla Times New Roman yazı karakterinde, 12 punto büyüklüğünde ve iki (2) sayfayı geçmeyecek şekilde yazılmış olacaktır.

Değerlendirme komisyonu tarafından; Duygu ve düşünceyi ifade edebilme gücü 25 Puan, Kullandığı dilin akıcılığı 25 Puan, Özgünlük 25 Puan ve Türkçe dil bilgisi kurallarına uygunluk 25 puan olarak değerlendirilecektir.

Yarışma neticesinde birinciye 300 TL, ikinciye 200 TL, üçüncüye 100 TL ödül verilecektir.

Bu vesileyle tüm ortaokul öğrencilerini “Yüreklerde Âkif, Dillerde Hürriyet” konulu ödüllü kompozisyon yarışmasına başvuru yapmaya davet ediyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<