Regaip Kandili Özel Programına Davet

Recep, Şaban ve Ramazan aylarını kapsayan manevi yenilenme ve arınma mevsimi olan üç aylara kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.

11 Ocak 2024 Perşembe gününü Cuma’ya bağlayan gece feyz ve bereketle dolu Regâib gecesidir. Regâib, özlenen, rağbet edilen ve değer verilen demektir. Regâib gecesi, üç ayların müjdecisi, Kur’an ayı Ramazan’ın habercisidir. Bu gece, akıp giden hayatımızda asıl kazancın, Cenâb-ı Hakk’a yönelmek, kulluk sözümüzü tutmak olduğunu bir kere daha bizlere hatırlatır.

Alanya Müftülüğümüz tarafından da Regâib Kandili dolayısıyla “Regâib Kandili Özel Programı” düzenlenecek.

Program kapsamında; Akşam namazı eda edilecek, Din görevlilerimiz tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti yapılacak, ilahi ve kasideler okunacak, Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan tarafından “Üç Aylar ve Regâib Kandilinin Anlam ve Önemi” konulu vaaz irad edilecek,ve mevlid okunup dualar edilecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın mübarek üç aylarını ve Regâib gecesini tebrik ediyor, yapacağımız ibadet, dua ve yakarışların bizleri istikamet sahibi yapmasını temenni ediyor, üç aylar’ın İslâm âleminin birlik ve beraberliğine vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyoruz.

Bu vesileyle tüm halkımızı 11 Ocak 2024 Perşembe günü saat 18:30’da Emine Özmüftüoğlu Camii’nde düzenlenecek olan ‘Regâib kandili Özel Programı’na davet ediyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<