Şükrü Kaptanoğlu Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Müftülüğe Ziyaret

Müftülüğümüzü ve müştemilatını gezen öğrenciler, İlçe Müftüsü Dr. İhsan İLHAN’ı da makamında ziyaret etti. Öğrencilerle tek tek ilgilenen Müftü İLHAN, müftülüğün ve müftünün görev ve sorumlulukları hakkında öğrencilere çeşitli bilgiler verdi. Müftü İLHAN ayrıca öğrencilere Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından “Dinim İslam” kitabını hediye etti.

Mahmutlar Şükrü Kaptanoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Yılmaz KISA ve Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Turan TOPÇUOĞLU nezaretinde gerçekleşen ziyaret, öğrencilere başarı temennisiyle sona erdi.

-ŞEHİT FATİH UYSAL VE MERHUM ŞÜKRÜ KAPTANOĞLU’NUN KABRİ ZİYARET EDİLDİ

Alanya Müftülüğü’nü ziyaretin ardından öğrencilere milli ve manevi değerleri kazandırmak, amacıyla Bektaş Mahalle mezarlığında medfun bulunan Şehit Fatih UYSAL ve Mahmutlar Şükrü Kapatanoğlu Anadolu Lisesini yaptıran merhum Şükrü KAPTANOĞLU’nun kabirleri ziyaret edildi.

Ziyaret kapsamanda Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Turan TOPÇUOĞLU tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı ve ardından şehitlerimiz için, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için ayrıca birlik ve beraberliğimiz için yapmış olduğu duaya hep birlikte amin denildi.

-GENÇLERE YEMEK İKRAMI YAPILDI

Gerçekleştirilen programlar kapsamında Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Alanya Gençlik merkezinde öğrencilere yemek ikramında bulunuldu.

Oldukça anlamlı bir gün geçirdiklerini belirten öğrenciler programı düzenleyenlere teşekkür etti.

Ziyaretlerle ilgili bilgi veren Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü aynı zamanda Alanya Gençlik Merkezinde manevi rehber olarak görev yapan Turan TOPÇUOĞLU şu ifadelere yer verdi: “Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak gençlerimize milli ve manevi değerleri kazandırmak, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve sahih dini bilgi ile buluşmalarına, böylece Kur'ân ve sünnet eksenli bilgi, birikim ve ahlaki kazanımlar elde etmelerine yardımcı olmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyoruz. Bu kapsamda çeşitli ziyaretler gerçekleştirdik. Bu vesileyle programımıza destekte bulunan Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN’a, Alanya Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Eşref SARI’ya ve Mahmutlar Şükrü Kaptanoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Yılmaz KISA’ya teşekkür ediyorum.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<