Genç Kalemler Projesinin İlk Eserleri Yayımlandı

Ahenk Projesi kapsamında ilçemizde eğitim gören ve edebi anlamda yazmaya hevesli ve meraklı öğrencilerin seslerini duyurmaları, Alanya’daki okurlarla buluşmaları ve medyada yer almalarını sağlamak amacıyla Kaymakam Ürkmezer tarafından başlatılan proje çerçevesinde Alanya Kaymakamlığı, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti arasında işbirliği protokolü imzalanmıştı.

Genç Kalemler projesi ile Alanya’daki farklı okullardan öğrencilerin yazdığı edebi metinler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulan komisyonca değerlendirildi. Değerlendirmeler sonucu Öğrenciler tarafından kaleme alınan; En Büyük Erdemler, İyilik ve Hoşgörü, İyi Bir İnsan İçin, İyilik ve Hoşgörü Mutluluktur, İyilik isimli eserler Alanya Postası Gazetesinde yayımlandı. Öğrencilerin yazıları yerel gazetelerde yayımlanmaya devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<