İster Yüz Yüze İster Çevrimiçi Haydi Sen de Kur'an Öğren

Yüz yüze Kur’an-ı Kerim öğrenmeye imkân bulamayan vatandaşlarımız için ise uzaktan Kur’an-ı Kerim öğretim programı hazırlandı. Haftada 3 gün ve günde 2 saat dersin yapılacağı uzaktan eğitim programına ise başvurular, https://dibbys.diyanet.gov.tr/ehys/OgrenciKursBasvuru.aspx adresi üzerinden yapılabilmektedir. 10 yaşını doldurmuş olan tüm vatandaşlar uzaktan Kur’an-ı Kerim öğretim programına kayıt yaptırabilmektedir.

Uzaktan eğitimde işitme ve görme engelli en az 3 engelli öğrenci ile de sınıf açılabilmektedir. Sınıflar aynı engel grubu öğrencilerden oluşturulmaktadır.

Yüz yüze ve çevrimiçi gerçekleştirilecek olan eğitimler 12 Haziran 2022 itibariyle sona erecektir.

Yüz yüze veya çevrimiçi olarak Kur’an-ı Kerim öğrenmek isteyen vatandaşlarımız için son başvuru tarihi 21 Şubat 2022 olup, vatandaşlarımızı camilerimize, Kur’an kurslarımıza ve çevrimiçi programımıza bekliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<