Mesleki Eğitim Alanında Önemli İşbirliği

Lonicera otelde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Kaymakam Ürkmezer “Bir memleket meselesi olarak gördüğümüz meslek liselerimizde okuyan öğrencilerimizin bir an önce iş hayatına girmesini sağlayacak projede Mesem’de okuyan öğrencilerimiz tüm uygulama eğitimlerini otelde yapacaklar. Ayrıca teorik derslerini de yine burada otel bünyesinde alacaklar. Bu arada maaşlarını da alacaklar ve bir nevi iş garantisini de elde edecekler. Amacımız burada başlayan işbirliğini kentimizde bir çok otele yaymak. Bunun için Altid (Alanya Turizm İşletmecileri Derneği) ile de işbirliği yapacağız. Bu yolda destek veren Uğur bey önderliğindeki tüm Lonicera otel ailesine tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Törende konuşan Lonicera otelleri yönetim kurulu başkanı Uğur Sipahioğlu da bu önemli işbirliğinin hayırlı olmasını dileyerek destek olanlara teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<