İYİ PARTİ ALANYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET ŞAHİN'DEN DEVLET VE MİLLET MAKAMLARINA ZİYARET

Ankara'da adaylığı açıklandıktan sonra ilk ziyaretini Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi huzuruna gerçekleştiren Şahin, Alanya'ya dönüşünde İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Hilmi Er ve ekip arkadaşları ile Alanya Garnizon Şehitliği'ni ziyaret etti.

Şahin, bugün de İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Hilmi Er ve ekibiyle Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer'i ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i makamlarında ziyaret etti.

Ziyaretlerle ilgili konuşan Şahin, "Alanya'ya hizmet için yola çıkarken her zaman milletin gücüne inandım. Adaylığımı kamuoyuna duyurduğum günden bugüne halkla iç içe çalıştım. Milletin gücüne olan inancım, adaylığımın arkasında durmamı sağladı. Adaylığımın açıklanmasının ardından öncelikle Atatürk'ü ziyaret ettim. Şehitlerimizi ziyaret ettikten sonra devletimizin makamını temsil eden Kaymakam Ürkmezer ve milletin makamını temsil eden Belediye Başkanı Yücel'i ziyaret ettik. Mart 2024'teki yerel seçimlerin ülkemiz ve Alanya için hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<