Toklu'nun Ankara Mesaisi

İlçe Başkanlığı döneminde Alanya için bir çok projeye öncülük edip bunların hayata geçirilmesi için Alanya-Ankara arasında yol kat eden Toklu, Başkanlığı devrettikten sonra da  yoğun Alanya mesaisine Ankara'da devam ediyor. Antalya Milletvekili İbrahim Ethem Taş ile birlikte Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen'i ziyaret eden Toklu, Alanya'nın ulaşım sorununa alternatif olacak projeler üzerinde istişare gerçekleştirdi.

Toklu ''Antalya Bölge Müdürlüğü görevinde yakın çalışma fırsatı bulduğumuz Karayolları Genel Müdürümüz Sayın Ahmet Gülşen’e, Milletvekilimiz Sn. İbrahim Ethem Taş ile birlikte hayırlı olsun ziyaretindeyiz. Şehrimizin ulaşım sorunlarına çözüm alternatiflerini istişare ettiğimiz verimli bir görüşme oldu. İlgi ve alakaları için Sn. Genel Müdürümüze teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<