Alanya Belediyespor, Arkas'ı yenerek Avrupa'ya bir adım daha yaklaşmak istiyor

Lig'in 5. sırasında yer alan Kırmızı-Beyazlı Temsilcimiz, ilk yarının son maçında galip gelerek Avrupa Kupaları'na bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Alanya Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken, Alanyalı sporseverlerin desteklerinden son derece memnun olduklarını belirterek, "İlk yarının son maçı olan Pazar günkü Arkas maçına herkesin gelerek takıma destek olmalarını istiyorum" dedi.

Başantrenör Serkan Oğuz ise, Alanyalı spor severlere yeni galibiyetler hediye etmek istediklerini belirterek, "İlk yarının son karşılaşması olan Arkas Spor maçından galibiyetle ayrılmak için hazırlıklarımız tam gaz devam ediyor" diye konuştu.

Alanya Belediyespor, ligin 7. sırasında yer alan Arkas Spor maçından galip ayrılarak ilk yarıyı zirveye oynayan takımlardan biri olarak tamamlamak istiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<