2. Gazipaşa Yağlı Güreşleri Yoğun Katılımla Tamamlandı

Gazipaşa'da bu yıl ikincisi düzenlenen Gazipaşa Yağlı Güreşleri'nde sporcular; küçükler, yıldızlar, gençler, büyük orta, başaltı ve başpehlivanlık kategorilerinde kıyasıya yarıştı. Güreşlere yaklaşık 600 pehlivan katıldı.
Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın ev sahipliğiyle düzenlenen 2. Gazipaşa Yağlı Güreşleri'ne; Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, CHP Antalya Milletvekilleri Sururi Çorabatır ve Mustafa Erdem, CHP Parti Meclisi Üyesi Şengül Yeşildal,  Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Akseki Belediye Başkanı İlkay Akca, Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, siyasi partilerin ilçe başkanları ve yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri, kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, muhtarlar ve binlerce vatandaş katıldı.  
BAŞPEHLİVAN İSMAİL KOÇ OLDU
Çekişmeli geçen müsabakaların sonunda rakibi Mustafa Batu’yu yenen İsmail Koç, 2. Gazipaşa Yağlı Güreşlerinin Başpehlivanı oldu. Güreşlerin sona ermesinin ardından dereceye girenlere madalyaları ve ödülleri takdim edildi. İlginin yoğun olduğu güreşlerde ağalık ihalesini ise, 3 Milyon 777 bin TL ile Cumhuriyet Halk Partisi Alanya Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Avukat Utkan Hasan Eminoğlu aldı. Başpehlivanlığı kazanan İsmail Koç, organizasyonu yapanlara teşekkür etti. 
BAŞKAN YILMAZ: “ATA SPORLARIMIZI YAŞATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Gazipaşa Belediyesi tarafından düzenlenen güreşlere vatandaşların yoğun bir katılım sağladığını belirten Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ise " Bugün ilçemizde ikinci kez yağlı güreş organizasyonu gerçekleştirdik. Gençlik Haftasında düzenlediğimiz güreşlerimize yoğun bir katılım oldu. Ata sporumuza önem veriyor, güreşlerin nesilden nesile aktarılmasını istiyoruz.  Başpehlivanımız İsmail Koç başta olmak üzere güreşlerimize katılan bütün güreşçilerimizi tebrik ediyor, güreş organizasyonumuzda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<