ALFOD'dan Kayıt Dışı Fotoğrafçılara Karşı İmza Kampanyası

ALFOD, vergi kaydı, meslek odası veya dernek üyeliği, dükkan, stüdyo veya ofis adresi gibi resmi belgeleri olmayan 70'e yakın kişiyi denetlenmesi ve kayıt altına alınması için imza topluyor.


ALFOD Başkanı Necati Vural, vergi kaydı olan ve resmi belgeleri bulunan fotoğrafçıların, sektördeki haksız rekabetten ve kayıt dışılıktan olumsuz etkilendiğini dile getiriyor. Vural, bu durumun kaliteyi düşürdüğünü ve sektörün kan kaybetmesine yol açtığını ifade etti. 


ALFOD başkanı Necati Vural ülkemizin enflasyon yaşadığı bu günlerde esnafın hali malum fotoğrafçılar ayakta durma mücadelesi verirken denetlenmeyen bu kişiler Alanya'da sektörümüze zarar veriyor bizler imza kampanyası yaparak kaymakamlık makamına sunacağız dedi. 


ALFOD Başkanı Necati Vural;Amacımız kaçak çalışan çalışma izni bile olmayan kişilerin denetlenmesi kayıt altına alınması yada cezalandırlması için meslektaşları ile birlikte imza toplayarak yetkililerden soruna çözüm bulmalarını talep edeceklerini ifade etti.

 
ALFOD, vergi kaydı, meslek odası veya dernek üyeliği, dükkan, stüdyo veya ofis adresi gibi resmi belgeleri olmayan 70'e yakın kişiyi VE kaçak çalışan fotoğrafçı ve videografçılara tüm kanunlara aykırı olarak çalışıp para kazanmaları için stüdyolarını ve her türlü koşulları sağlayarak, kendilerine yasa dışı gelir elde eden  fotoğraf stüdyolarının denetlenmesi ve kayıt altına alınması için imza topluyor.

"Kayıt dışı fotoğrafçılarla ilgili geçtiğimiz günlerde fotoğrafçılar konuyu ALTSO 9. Komite Toplantısı'nda gündeme taşımışlardı."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<