Gazipaşa Müftüsü Başar Alanya Müftülüğüne Bağlı Gençlik Merkezini Ziyaret Etti

Gazipaşa Müftülüğü ve Gazipaşa Çınar Derneği işbirliği ile gençlere milli ve manevi değerlerimizi kazanmalarına destek olmak amacıyla; öğretmenlik yaptığı Batman'da terör örgütü tarafından şehit edilen öğretmen Aybüke'nin hikâyesini konu edinen "Aybüke: Öğretmen Oldum Ben" adlı sinema filmini izlemek üzere Alanya’ya gelen gençler, Gazipaşa Müftüsü Fahri Başar ve Çınar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Koç rehberliğinde Alanya Müftülüğüne bağlı Fatma Zehra Köroğlu Camii Gençlik Merkezini de ziyaret ettiler.

Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından öğrencilere çeşitli ikramların yapıldığı ziyarette Fatma Zehra Köröğlu Camii İmam Hatibi Mehdi Ateş tarafından öğrencilere “Cami Merkezli Bir Yaşam” konulu kısa bir konuşma gerçekleştirildi.

Sohbet ve tanışma faslının da olduğu programda Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Turan Topçuoğlu tarafından Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünün çalışmaları ve faaliyetleri hakkında genel bilgiler verildi.

Gerçekleştirilen ziyarete ayrıca; Gazipaşa’da Sessiz Ressam olarak bilinen Halit Şahiner, Motivasyon Konuşmacısı Volkan Oğuz, Alanya Müftülüğü Hac ve Umre Bürosu Görevlisi Fatih Yıldırım, Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Gönüllüsü Süleyman Ören ve Bilinçli Gençlik Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ölmez de katıldı.

Ziyaret öğrencilere başarı temennisiyle sona erdi.

Ziyaretle ilgili bilgi veren Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü aynı zamanda Alanya Gençlik Merkezinde Manevi Danışman ve Rehber olarak görev yapan Turan Topçuoğlu şu ifadelere yer verdi: “Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak gençlerimizi misafir etmeye devam ediyoruz. Her yaş grubundan gençlerimiz, Alanya Müftülüğümüze bağlı Oba Mh. Fatma Zehra Köröğlu Camii Gençlik Merkezi, Mahmutlar Mh. Merkez Camii Gençlik Merkezi, Kargıcak Mh. Fatih Sultan Mehmet Camii Gençlik Merkezi ve Cikcilli Mh. Şanlı Camii Gençlik Merkezini ziyaret ederek zengin kütüphanelerinden istifade edebilir, arkadaşlarıyla bir araya gelip ders çalışabilir, oyun aletleriyle çeşitli oyunlar oynayabilirler. Gençlik Merkezlerimize girişler tamamen ücretsiz olup; gençlerimize çay, kahve gibi içecekleri de ücretsiz olarak ikram ediyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<