Kaymakam Ürkmezer Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Mimarlık Bölümü Öğrenci Çalışma Sergisini Ziyaret Etti

Alanya Kültür Merkezinde gerçekleştirilen sergiye Kaymakam Ürkmezer ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, Alanya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Güner, ALKÜ Üniversitesi Rektör Yardımcıları, Dekanlar , Bölüm Başkanları, Alanya Mimarlar Odası Başkanı Gülderen Toprak ve Üniversite öğrencileri katıldı.

Programda Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ), Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesinin ilk mezunlarının, 2022-2023 Bahar yarı yılı sonunda eğitim hayatları boyunca yaptıkları eserler sergilendi . Emek ve çalışmalarından dolayı öğrencileri tebrik eden Kaymakam Ürkmezer Rektör Kenan Ahmet Türkdoğan ve Rektör Mesut Güner ile birlikte sergi alanını gezerek öğrencilerin yapmış olduğu eserleri inceledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<