Tosmur 4-6 Yaş Kur'an Kursu Minik Öğrencileri İçin ‘Yıl Sonu’ Programı Düzenlendi

Fatma Özmüftüoğlu İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen programda öğrenciler Kur’an-ı Kerim, hadis-i şerifler, dua ve şiirler okudular.

Minik öğrencilerin ront gösterileri ise başta anne-babaları olmak üzere katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı.

Minik öğrencilerin sevinçlerine İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan, ALKÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanı Hakan Bütün, ALKÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Mustafa Enes Sarık ve öğrencilerin velileri ortak oldu.

Programda “4-6 Yaş Grubu Kur’an Kurslarının Önemi” hakkında kısa bir konuşma yapan Müftü İlhan, etkinliği düzenleyen Kur’an Kursu Öğreticileri Sevgi Sevimler ile Esra Bütün’e ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Sunuculuğunu Alanya Müftülüğü VHKİ Fatih Yıldırım’ın yaptığı program, minik öğrencilere çeşitli hediyelerin takdim edilmesiyle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<