Yeni Mahallede Yeni Yollar Hizmete Açılıyor

Hızla gelişen ilçede ihtiyaç haline gelen yeni ulaşım yollarını Gazipaşalı vatandaşların hizmetine açmak için gece gündüz çalışmalarına yoğun bir tempoda devam eden Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, hizmet takvimlerine en son Yeni Mahalle’deki yol çalışmalarını ekledi. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni yerleşim alanlarının artmasıyla beraber ihtiyaç haline gelen alternatif yol ihtiyacını karşılamak üzere, araç trafiğinde en sık kullanılan bölgelerinden biri olan hem Rıza Büyükakça Caddesi ve 15014. Sokak arasında kalan bölgede hem de Kızılay Caddesi üzerinde bulunan noktada yol açma çalışmalarına başladı. Fen işleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, hem trafik yükünü hafifletmek hem de ulaşım süresini kısaltmak amacıyla başlattığı program dâhilinde; Rıza Büyükakça Caddesi ve 15014. Sokak arasında kalan bölgede yol açma çalışmalarını sürdürürken, Kızılay Caddesi üzerinde yer alan bölgede de parke çalışmalarına hızla devam ediyor. Belediye ekipleri 18. Madde imar uygulaması tamamlanıp imara uygun olan ve üzerinde işgaliye olmayan bölgelerde açılan yeni yolları, vatandaşın hizmetine sunmaya devam edecek. 
“ULAŞIMA ÇOK ÖNEM VERİYORUZ, BU KONUDAKİ ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”
Gazipaşa Belediyesi olarak ilçede tüm noktalara eşit hizmet götürme gayretinde olduklarını dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “İlçemiz dört bir yandan büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Yeni Mahallemizde uzun zamandır devam eden 18. Madde imar uygulamalarının sonuçlanmasıyla birlikte Gazipaşa’mızın en hızlı büyüyen noktalarından bir tanesi haline geldi. Yerleşim alanlarının olduğu bölgelerde yol açma çalışmalarımızı ekiplerimizce özveriyle gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz son birkaç gündür Yeni Mahallede Rıza Büyükakça Caddesi ve 15014. Sokak arasında kalan bölgede yol açma çalışmalarını hızla sürdürüyor. En kısa sürede yollarımızı tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine açacağız. Ulaşıma çok önem veriyoruz, bu konudaki çalışmalarımız devam edecek." dedi.
Merkezden kırsala çalışmalarını özveriyle sürdüren Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede tüm noktalara hizmet götürmeye devam edeceklerini belirtirken, Yeni Mahalle’de devam ettikleri yol açma ve parke döşeme çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağının bilgisini verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<