Efeler'den gençlere voleybol dersi

Söyleşiye Belediyespor Voleybol Takımı Başantrenörü Serkan Oğuz, oyunculardan İrfan Çetinkaya, Azizcan Ataoğlan, Uğur Kılınç ve Oğuzcan Doğruluk katıldı.
Konferans Salonu'nda yapılan tanışma ve söyleşi etkinliğine Okul Müdürü Mehmet Üstün, Müdür Yardımcısı Mehmet Ender Topaktaş, Öğretmenler  Emel Karaaslanoğlu, Deniz Kumru, Rüştü Uygun, Ahmet Sandal katıldı. 
Tüm öğrencilerin hazır bulunduğu salonda takım oyuncuları, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Sporcular, gençlerin sorularını yanıtlarken voleybol sporu ve takımla ilgili bilgiler verdiler. 
Oğuz, gençleri voleybolun hem fiziksel hem de zihinsel faydaları konusunda bilgilendirirken, takım ruhunun önemine de vurgu yaptı.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER
Etkinliğin sonunda, öğrencilerle voleybolcular arasında samimi bir sohbet gerçekleşti ve hatıra fotoğrafları çektirdiler. Başantrenör Serkan Oğuz, okula voleybol topu ve takım forması hediye ederek, gençlere spor yapmaları konusunda teşvikte bulundu. 
Söyleşi sırasında birçok öğrenci voleybola olan ilgisini dile getirdi. Okul yönetimi ve öğrenciler, Alanya Belediyespor Erkek Voleybol Takımı'na teşekkürler ederek bu tür etkinliklerin gençler için çok değerli olduğunu vurguladılar.
Başantrenör Serkan Oğuz 10 Aralık'ta Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak Galatasaray maçını hatırlatarak tüm öğrencileri aileleri ile birlikte tribünde görmekten mutlu olacakların altını çizdi.
Son olarak da antrenör ve oyuncuların objektifinden selfi çekilerek oyuncular okul bahçesinde kısa bir süre voleybol oynadılar.
Alanya Nezihe Soydan Mesleki Teknik Anadolu  Lisesi öğretmenleri etkinlik için kendilerine konferans salonunu açan Fevzi Aladdinoğlu Anadolu Lisesi'ne teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<