Alanya Belediyesi'nden Temizlik Atağı

Alanya Belediyesi, yol ve kaldırımların temizliğine büyük özen gösteriyor. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı 5 arazöz ve 5 ekip, haftanın yedi günü yoğunlaştırılmış çalışma kapsamında kent genelinde yol yıkaması gerçekleştirdi. 1 Nisan’dan itibaren yıkanan cadde ve sokakların uzunluğu 179 bin 899 metreye ulaştı. Arazözlerle gün gün çalışan ekipler, Okurcalar’dan Demirtaş Mahallesine kadar kentin dört bir yanında çalışmalarına devam ederken, ayrıca ana arter cadde ve sokaklarda yıkama yapılıyor.

85 ALT GEÇİT YIKANDI

Alanya Sahil Yolu, D-400 Karayolu, Çevre Yolu ile şehrin tamamında bulunan 85 alt geçidin rutin şekilde haftada bir defa yıkaması yapılarak, halkın hizmetine sunuluyor. Öte yandan ekipler tarafından 3 bin 232 adet çöp konteyneri dezenfekte edilirken, Ramazan Ayında 65 cami, cenaze toplanma yerleri ve düğün salonları ile pazar yerleri temizlenerek, sağlıklı görüntüye kavuşturuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<