Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Afyonkarahisarlı Öğrencileri Ağırladı

Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü son olarak Kargıcak Fatih Sultan Mehmet Camii Gençlik Merkezi ve Şanlı Camii Gençlik Merkezi koordinesinde; Alanya'nın tarihi, kültürel ve dini mekanlarını ziyaret etmek üzere ilçemize gelen Afyonkarahisar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini ağırladı.

Gezi kapsamında öğrenciler Alanya Kalesi, Süleymaniye Camii, Kızılkule, Tersane, Dim Çayı ve Dim Mağarasını yakından görme ve tanıma fırsatı buldular. Öğrencilere ayrıca Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi tanıtıldı. Alanya Gençlik Merkezini de yakından görme fırsatı bulan öğrencilere burada dini, milli ve manevi konularda kısa bir sohbet gerçekleştirildi.

Geziyle ilgili düşüncelerini paylaşan öğrenciler, düzenlenen geziyle Alanya’nın güzelliklerini, tarihi ve turistik yerlerini daha yakından görme ve tanıma fırsatı bulduklarını ifade ederek gezi boyunca kendilerine rehberlik eden Kargıcak Fatih Sultan Mehmet Camii İmam Hatibi Sercan Altın’a ve Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü’ne teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

<